Employer/TÖÖANDJA LATEST/HILJUTISED PRODUCTIVITY/TOOTLIKKUS TIPS & TRICKS/NIPID MUST READ/PEAB LUGEMA

Töötaja miljonäriks!

Aug 12, 2022

Nalja teed või? …oleks esimene reaktsioon sellele üleskutsele. Seekord ei tee.

Kes meist ei sooviks olla miljonär? Ma usun, et igaüks.

Selgitan ettevõtja vaatenurgast. Soovin, et mu ettevõte käive oleks miljoneid või isegi miljardeid eurosid. Kuidas seda saavutada?

Inimesed teevad ostuotsuseid ja inimesed on need, kes müüvad. Kui palkad inimesed oma ettevõtte toodet või teenust müüma, siis oled huvitatud, et see töötaja teeks suurepärase käibe.

Et leida omale avatud meelega, õpihimulisi ja tulemustele orienteeritud töötajaid, paku neile võimalust miljonäriks saada. Võid luua värbamisel lisatingimuse, et kõik töötajad läbivad eelnevalt müügikoolituse ning neil peab olema soov müüa.

Loo oma ettevõttes boonuste ja lisatasude süsteem kõigile töötajatele (kaasa arvatud liinitöötajale, sekretärile ja koristajale). Paku uue kliendi toomisel lisateenistust ja hiljem kliendikäibest protsenti.

Kui pakud e-poe teenust, tee töötajatele soovitajalingid, et su töötajate soovituste peale tulnud ostjate pealt tuleks töötajale lisatasu.

Loo töötajatele koolitusi, kuidas raha targalt kasutada ja kasvatada.

Lisaks tee endaga kokkulepe, et igast aastakasumist mingi protsent läheb kõikide töötajate vahel jagamiseks.

Anna töötajale võimalus sinu ettevõttes miljonäriks saada ja/või loo talle võimalus oma tulu mitmekordistada, et see targalt investeerida.

Mõtle nii: mina aitan töötajal miljonäriks saada ja tema aitab minu ettevõtte käivet ja kasumit mitmekordistada ning mind miljardäriks teha. Mõlemad võidame!